josefinetkmedieblogg -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Oppgaven vi fikk var å ta bildet med temaet "paraply", vi kunne fritt velge hvordan vi ville ta bildet og hva som skulle være meningen med det.


I bildet mitt ville jeg få frem ei jente i kjole, som er ute med en paraply. Jeg ville ha en grå kjole, for å ikke trekke all oppmerksomheten bort fra paraplyen. 

Det er enhet i bildet ved at naturen går gjennom hele fotografiet, og i den svarte stripen på kjolen som går igjne i de svarte støvlene. Det er kontrast mellom toppen av bildet, siden der ligger alt det lyse, og med den nederste delen av bildet hvor alt er en del mørkere. Det er en horisontal linje i bildet, og jenta i bildet bryer denne linjen ved at henne står vertikalt. Bildet er i det gyldnesnitt, og selv om det ikke er like mye vekt på begge sider av bildet, så blir det balansert ved at jenta står litt mer til den ene siden i stedet for at hun står midtstilt.  

Jeg ble fornøyd med bildet, og føler at det ble bra i forhold til oppgaven. Til neste gang kan jeg begynne og planlegge litt bedre, og litt tidligere enn det jeg gjorde denne gangen. 

 • JosefineTK

  Jeg er en jente fra Hønefoss. Jeg er 17 år gammel og går andre året på Medie&kommunikasjon HønefossVGS

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde